utorak, 25. juna 2024.

Pavlović: Niko me nije obavestio da sam smenjen

Objavljeno: 23. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Đorđe Pavlović, foto: Patak online
Đorđe Pavlović, foto: Patak online

VALJEVO- Đorđe Pavlović kaže da nije obavešten o njegovoj smeni sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u valjevskom parlamentu. „Ne znam ništa o mojoj smeni, niko me nije obavestio o tome i tu informaciju sam pročitao u medijima“, rekao je Pavlović za portal Patak online.

Umesto da tu informaciju javnosti saopšti Gradski odbor SPS-a, javnost je o smeni Pavlovića informisana kroz saopštenje valjevskog odbora SNS-a.

„Posle višegodišnjih besomučnih napada šefa odborničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Pavlovića na pripadnike Srpske napredne stranke u Valjevu duva novi vetar od valjevskih socijalista. Naime, Đorđe Pavlović je smenjen sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Valjeva“, navodi se, između ostalog, u saopštenju SNS-a.

U saopštenju se dodaje da je Gradski odbor SPS-a dostavio Skupštini grada informaciju o promeni šefa odborničke grupe i da će umesto Đorđa Pavlovića ubuduće šef odborničke grupe „SPS-JS“ u Skupštini grada Valjeva biće dr Zoran Živković.

„GrO SNS Valjevo pozdravlja ispravnu odluku valjevskih socijalista čudeći se što do nje i ranije nije došlo. Ovaj potez socijalista otvara novo poglavlje na političkoj sceni Valjeva u smislu mogućnosti konstruktivnijih odnosa između dve političke grupacije koje već zajednički participiraju u republičkoj vlasti“, navodi SNS u saopštenju za javnost.

Predsednik valjevskog odbora SPS-a Đorđe Milanović je za portal Patak online potvrdio da je Pavlović smenjen.

„Odbornička grupa je donela odluku i potpisima potvrdila, da ubuduće šef odborničke grupe SPS-JS bude dr Zoran Živković, a njegov zamenik dr Dušan Mirković! Snaga naše partije jeste u tome da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali SPS je uvek nastupao kao celina! Svima je jasno da u uslovima složenih međunarodnih odnosa, kada su izazovi sa kojima se naša zemlja suočava iz dana u dan sve veći, smatramo da u gradovima poput Valjeva, koji treba da idu putem prosperiteta i napretka ne može da postoji politička nestabilnost. Nije trenutak da se izjašnjavamo za i protiv, jer svi imamo kao Valjevci, bez obzira na političku pripadnost, jedan zajednički imenitelj, a to je Valjevo i to je naša Srbija“, naveo je Milanović.

Na naše pitanje zbog čega o smeni nije obavešten Pavlović, predsednik valjevskih socijalista je kratko odgovorio: Ne bih tako rekao.

Jedan komentar na “Pavlović: Niko me nije obavestio da sam smenjen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *