subota, 20. jula 2024.

Petković izabran za direktora Krušika

Objavljeno: 11. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Mladen Petković izabran je za direktora valjevskog „Krušika“. Petković, koji je kadar SNS, je tom vojnom fabrikom kao vršilac dužnosti direktora rukovodio od januara ove godine, a Nadzorni odbor „Krušika“ je odlučio da taj posao Petkoviću poveri i u naredne četiri godine. Pored Petkovića, na konkurs za direktora „Krušika“ su se javili bivši direktor “Krušik-akumulatori” Zoran Peručić iz Beograda, kao i penzioner Radomir Marković, takođe  iz Beograda. Zanimljivo je to da su svi kandidati za direktora valjevskog “Krušika” iz Beograda. Po odluci Nadzornog odbora za čelnog čoveka „Krušika“ je postavljen ekonomista Mladen Petković.

3 komentara na “Petković izabran za direktora Krušika

 1. Manda je novi referent za pušenja u Krušiku. Stručnjak sa BK fakulteta i Pokreta ne-socijalista novo pojačanje Jokić-Vulin.

  0

  0
 2. Manda je baš stručnjak za pušenje, pa on je trećerazredni potrčko SLUŽBE. Braća Jokići kod Karića zajedno završili režiju a Manda se potpisao.

  0

  0
 3. Što, a šta to fali BK univerzitetu za razliku od drugih privatnih škola? Prvo, Manda je bio jedan od najboljih sindikalaca koje je Krušik ikada pamtio. Toliko toga je odradio radnicima u najtežim vremenima. Završio je najpre Višu poslovnu pa upisao Fakultet za državnu upravu i lokalnu samoupravu na Megatrendu kod Žarka Obradovića. Sa visokim ocenama je diplomirao i što da se ne vrati u firmu gde je i počeo da radi? Ne vidim kakve on veze ima sa Jokićem i Vlajkom?

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *