nedelja, 3. marta 2024.

Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u Mionici

Objavljeno: 10. juna 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionica će uskor dobiti savremeni košarkaški teren vredan dva miliona dinara. Radovi na rekonstrukciji biće gotovi krajem juna. Postojeći teren biće obnovljen i zaštićen epoksidnom podlogom. Takođe, postaviće se zglobni koševi, nove table i osvežiti tribine. Teren će koristiti pionirski košarkaški klub, ali i svi građani Mionice.

„Nakon završetka radova, ovaj savremeni teren naslonjen na novoizgrađenu teretanu na otvorenom biće savršeno mesto za rekreaciju i uživanje u slobodnom vremenu Mioničana. Investicija u sport je ulaganje u zdrav način života. Zalažemo se da naši mladi imaju što više mogućnosti za pravilan razvoj“,  rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Rekonstrukcija košarkaškog terena realizuje se u saradnji sa Dunav osiguranjem.

Na teritoriji opštine Mionica registrovano je 18 spotskih klubova i organizacija. U aprilu ove godine je u Mionici osnovani i bokserski klub, koji će se nalaziti na lokaciji nekadašnje autobuske stanice.

Zajedno sa sportskom halom, teretanom na otvorenom, košarkaškim i drugim sportskim terenima Mionica postaje varoš sporta i mladih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *