utorak, 21. maja 2024.

Počinje SPREG

Objavljeno: 29. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ovogodišnji SPREG, regionalni Sajam privrede, počinje danas i trajaće do subote, 31. marta. Na jubilarnom 15. SPREG-u, ove godine u „Omni centru“  okupiće se oko 190 izlagača iz 60 opština i gradova u Srbije. Svečano otvaranje je u 11 časova, a kako je najavljeno, pored Jovana Grujića, izvršnog direktora Sajma, govoriće direktor „Europroma“ Desimir Tadić, prvi čovek Požege Milan Božić i osnivač preduzeća „Kepo“ iz Kosjerića Dragan Blagojević.

U godini jubileja organizator SPREG-a, Agencija za marketing „Gati“, je saopštila da je ova privredna manifestacija do sada okupila 1.800 izlagača. Kroz sajamske manifestacije svih ovih godina „prošlo“ je oko 150.000 posetilaca, a i ove godine na trodnevnoj sajamskoj manifestaciji najviše izlagača biće iz proizvodne delatnosti.

Na oko 3.000 kvadrata otvorenog prostora predstaviće se brojni proizvodjači i distributeri poljoprivredne mehanizacije. U hali 1 i 3 predstaviće se mnogobrojne firme iz više mesta u Srbiji, dok je hala 2 rezervisana za Domaći trgovinski lanac (DTL), gde će biti predstavljeni prozvodi prehrambene industrije i robe široke potrošnje.

Na ovogodišnjem Sajmu privrede biće 12 grupnih štandova opština i gradova, kao i udruženja preduzetnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *