petak, 12. aprila 2024.

Počinju pregovori

Objavljeno: 9. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Lider valjevskih naprednjaka i kandidat te stranke za prvog čoveka Valjeva dr Slobodan Gvozdenović izjavio je za Patak online da će pregovori o formiranju nove gradske vlasti početi odmah čim Ustavni sud odluči po žalbi Gradskog odbora SRS. S obzirom na to da je njihova žalba dobijena, očekuje se da će pregovori o formiranju lokalne vlasti u Valjevu početi u toku ove sedmice. Kako saznajemo, za pregovarački sto sečće lideri SNS i SPS, a u javnosti se spekuliše da su te dve partije već postigle dogovor o formiranju gradske vlasti. Ukoliko se te spekulacije potvrde tačnim, SNS i SPS će u gradskom parlamentu imati 44 odbornika od ukupno 51 odborničkog mesta.

3 komentara na “Počinju pregovori

  1. Sacuvaj Boze, ovo ce biti najgora vlast u istoriji! Iako ne obozavam SPS, tesko mi je da zamislim Jeremica i Ilica sa Gajicem i Pitacem, Fazanom, Klomberom…

    12

    3
  2. Bog da nas sačuva od tebe. Umesto da si Računjaljku u ruke uzela pa matematičila, a ti nam tu daješ političke pouke i poruke, mada znamo već iz čije kuhinje i sa čijeg kazana.

    3

    7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *