sreda, 24. jula 2024.

Podela prvih hranilica za bebe

Objavljeno: 10. avgusta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Valjevo, foto: Patak online
Valjevo, foto: Patak online

VALJEVO- Podela prvih hranilica za bebe, rođene na teritoriji Valjeva u 2023. godini, počinje danas u 17:30 časova u parku Pećina.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predstavnici Fondacije „Humana srca“ koji su donirali nabavku 800 hranilica za bebe Valjeva, dodeliće prve hranilice roditeljima beba rođenih od 1. januara ove godine.

Ova podela će se održati pre „Trke beba“, koje se organizuju tradicionalno u okviru Tešnjarskih večeri.

Podela hranilica za sve ostale bebe koje su rođene od 1. januara ove godine, organizovaće se u Maloj sali Skupštine grada Valjeva, kao što je organizovana i podela auto-sedišta. Biće pozivani roditelji da dođu i preuzmu hranilicu za svoju bebu.

Podsetimo, gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković i predstavnik Fondacije „Humana srca“, potpisali su ugovor o donaciji 800 multifunkcionalnih hranilica za bebe, u ukupnoj vrednosti od 3.605.760,00 dinara. Ovaj projekat rezultat je saradnje Fondacije i grada Valjeva, koji je potpisan u decembru prošle godine.

Nakon dodele hranilica, u 18.30 časova počinje „TRRRRRRKA BEBAAAAA!!!“.  Prijavljivanje je na Pećini od 17.30 do 18.15 časova, a bebe će biti podeljene u kategorije: starosti do 12 meseci (puzaći), od 12 do 18 meseci (guzaći) i od 18 do 24 meseca (trkaći). Staza će biti duga 24 metra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *