četvrtak, 13. juna 2024.

Podnet zahtev za vanrednu sednicu

Objavljeno: 13. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odbornici okupljeni oko SPS predali su zahtev za održavanje vanredne sednice lokalnog parlamenta. Zahtev, koji su potpisali svi odbornici u lokalnom parlamentu, izuzev SNS, DS, odbornika „Zajedno za Srbiju“, bivšeg odbornika DS Radiše Lazića i jednog odbornika stranke Rasima Ljajića, predat je jutros predsedniku Skupštine grada Mihailu Jokiću. Jokić nije želeo da otkrije datum održavanja vanredne sednice, ali je poručio da će to biti pre parlamentarnih izbora, koji su zakazani za 16. mart.

“ Kada ću zakazati sednicu to je mala tajna. Uglavnom, biće iznenađenje. Postoji jedan član u zakonu koji se odnosi na rok za zakazivanje vanredne sednice, ali ne mogu da vam otkrijem šta piše u tom članu”, rekao je predsednik Skupštine grada.

Jokić je u obraćanju novinarima rekao da je koalicija SNS i SPS bila „neprirodna koalicija“  i dodao da naprednjaci nisu imali priliku da učestvuju u kreiranju gradskog budžeta.

Zahteve za održavanje vanredne sednice Skupštine grada potpisali su odbornici SPS, NS, DSS, LDP, Pokreta za Valjevo, URS, Pobede i SPO. U zahtevu, oni su predložili da prva tačka dnevnog reda bude smena prvog čoveka Skupštine grada Mihaila Jokića. Planirano je da na istoj sednici budu smenjeni svi gradski funkcioneri iz redova SNS.

Predsednik lokalnog parlamenta i funkcioner SNS Mihailo Jokić potvrdio je da naprednjaci, u međuvremenu, neće pokušavati da naprave novu skupštinsku većinu u lokalnom parlamentu.

9 komentara na “Podnet zahtev za vanrednu sednicu

 1. Da li dobro čitam? Danas „Jokić je u obraćanju novinarima rekao da je koalicija SNS i SPS bila „neprirodna koalicija“ i dodao da naprednjaci nisu imali priliku da učestvuju u kreiranju gradskog budžeta.“ Ljudi pa još koliko juče taj isti čovek je 50 puta u izjavio kako će „koalicija SNS sa SPS opstati čak iako na republičkom nivou SNS osvoji apsolutnu vlast“!? Ljudi, Naprednjaci, daj stvarno uradite nešto s ovim čovekom jer više ne zna šta govori!

  0

  0
 2. Konačno će se Jokiću obiti o glavu svo zlo koje je počinio u SNS-u. VIkao je naglas SPS-u Volim vas, volim vas, nikad nisam prestajao da vas volim, ali ništa nije vredelo. Oni će ga smeniti…Baš mi ga žao koliko je nisko pao.

  0

  0
 3. Ja sam čula da će Omerovića SNS kandidovati za direktora Poreske uprave, Pitaća za direktora Gradske direkcije, Klombera za načelnika MUPa, Ujku (onaj što pozajmljuje pare pod kamatu) i Gajića za direktore javnih preduzeća, dr. Mitu ličnost godine.Samo Napred svaka čast, NAJBOLJI STE NAPREDNJACI SAMO MOGU DA VAM ZAVIDE,

  0

  0
 4. Sve dok Ivica Dačić ne bude zamenjen novim ministrom policije u Srbiji će biti ovako kako je. Muvaće oni gore na veliko i vaćariće ova sitnurija i balavurdija na lokalu sve dok ne napune svoja nezajažljiva usta. Izbori su potrebni jer mora da se postavi novi ministar policije da bi stvari bile uređene.

  0

  0
  1. Šta to Milane opet hvalite dr Bobu, pa neki dan ste se ljutili na njega što Vam nije dao stan i otvorio školu šaha u Valjevu, a sada – pohvale. Zaista čudno.

   0

   0
 5. Naprednjaci ce da ih oduvaju na izborima, zato se i bore malo, zbijaju redove, ne bi li se suprostavili, ali mali su i sitni. Naprednjaci do pobedeeeee!!!!!!!!!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *