utorak, 28. maja 2024.

Predstavljeni poslanički kandidati SPS-PUPS-JS

Objavljeno: 18. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Koalicija SPS-PUPS-JS  je predstavila poslaničke kandidate iz Kolubarskog okruga. Jedini kandidat SPS iz Valjeva za poslanika u Skupštini Srbije je aktuelni narodni poslanik Đorđe Milićević. Pored Milićevića, kandidati za narodne poslanike iz Valjeva su Milana Ninković iz PUPS i Mila Grujičić iz  Jedinstvene Srbije. Poslanički kandidat SPS Đorđe Milićević poručio je da je jedinstvo na nivou celog Okruga neohodno i da je to jedini put da novcem iz državne kase budu podržani projekti koji su od velike važnosti za ovaj kraj.

Nakon predstavljanja kandidata za poslanike gradonačelnik Valjeva i predsednici Mionice, Ljiga i Lajkovca, svi iz redova SPS, su simbolično zasadili četiri stabla u krugu Fabike za preradu vode na Pećini.

U okviru predizborne kampanje Valjevo će danas posetiti visoki funkcioneri SNS i URS. U 15 časova na tribini u Skupštini grada o zapošljavanju mladih govoriće potpredsednica naprednjaka Zorana Mihailović. U 17 časova u “Šofer baru” izborni program predstaviće lider URS Mlađan Dinkić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *