ponedeljak, 5. juna 2023.

Pojačana kontrola saobraćaja za prvomajske praznike

Objavljeno: 28. aprila 2023. (8:46)
Valjevo, foto: Patak online
Valjevo, foto: Patak online
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Saobraćajna policija, u cilju unapređenja bezbednosti tokom predstojećih prvomajskih praznika, pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju na putevima, kako grada Valjeva tako i ostalih opština u Kolubarskom okrugu.

Kako je saopšteno, zbog pojačanog intenziteta saobraćaja koji se očekuje u narednom periodu, akcenat će biti na otkrivanju i sankcionisanju saobraćajnih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, pogotovo na vožnju pod dejstvom alkohola.

„Apelujemo na sve vozače da budu savesni, da se odgovorno ponašaju u saobraćaju i poštuju propise, a pogotovo da u ovim prazničnim danima ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola jer na taj način dovode u opasnost svoj, ali i život ostalih učesnika u saobraćaju. Takođe, veoma je bitno da poštuju propise o ograničenju brzine i da prilagode brzinu kretanja svojih vozila uslovima i stanju na kolovozu“, navodi se u saopštenju za javnost.

Foto: Patak online

Od 1. maja ponovo rade kamere za snimanje prekršaja

Policijska uprava u Valjevu obaveštava građane da će od 1. maja početi sa radom sistem za automatsku detekciju saobraćajnih prekršaja na ulicama grada.

„Apelujemo na građane da poštuju propise o ograničenju brzine kretanja vozila“, navedeno je u saopštenju za javnost valjevske policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *