petak, 12. aprila 2024.

Pola kilometra asfalta dobili žitelji Vrela

Objavljeno: 30. aprila 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Posle žitelja sela Banjani, Vukona i Tulari, 500 metara asfalta su dobili i meštani sela Vrelo.To je još jedna od saobraćajnica koja je rekonstruisana od početka godine novcem koji je obezbedilo JP “Putevi Srbije”, a do kraja juna biće rekonstruisano i izgrađeno ukupno 29 puteva na području ubske opštine.

„ Mislim da ćemo ove godine puno toga da rešimo kada je u pitanju putna infrastruktura. Nadam se da su ljudi koji žive u MZ Vrelo zadovoljni, jer svaki godine po pola kilometra ili kilometar asfalta jeste nešto što rešava njihove probleme i što njima puno znači da žive bolje i kvalitetnije. U poslednjih nekoliko godina asfalt su dobila mnoga sela u ubskoj opštini, naravno ne sva i ne možemo sve odjednom, ali naš zadatak je da uradimo što više“, rekao je predsednik ubske opštine Darko Glišić.

Predsednik MZ Vrelo Zoran Novaković je rekao da je ovo drugi asfaltirani put u tom selu u roku od sedam dana. „ Zahvalni smo predsedniku opštine jer je u našem selu za kratko vreme dosta toga urađeno“, Novaković.

Narednih dana biće asfaltirani putevi koji gravitiraju Koceljevi. Predsednik ubske opštine Darko Glišić kaže da je u prošloj godini u ubskom kraju urađeno preko 40 putnih pravaca. “Prošle godine smo zaista uradili dosta posla na poboljšanju infrastructure na području naše opštine. Uradili smo 42 putna pravca, ta u ovoj godini u planu je rekonstrukcija 29 puteva. Na području samog Uba u planu je rekonstrukcija pet ulica i očekujem da će radovi početi u junu”, rekao je Glišić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *