nedelja, 26. maja 2024.

Policajac uzeo devojci telefon dok je bila u toaletu, a onda je počeo pakao iz kog se jedva izvukla

Objavljeno: 6. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Policajac M. S. (36) koji je uhapšen i pritvoren zbog napada na svoju partnerku, četrdesetjednogodišnju žrtvu je davio, šamarao, grizao i vukao za uši i bacao na zid, prethodno je zaključavši u svojoj kući.

Kako saznaje „Blic“, policijski službenik je bio 15 meseci u emotivnoj vezi sa V. D, ali njih dvoje nisu živeli zajedno. Do zlostavljanja i mučenja došlo je u njegovom domu, a fizičkom napadu na partnerku prethodilo je to što je iskoristio trenutak, dok je V. D. bila u kupatilu, da „kontroliše“ njen mobilni telefon, nakon čega je počeo da je ispituje ko su ljudi zabeleženi u njenom telefonskom imeniku.

– Pošto je došlo do svađe, žrtva je pokušala da izađe iz njegove kuće, ali je nasilnik zaključao vrata. Nakon toga, dok je nesrećna žena pokušavala da ih otključa i pobegne, on joj je udario šamar, vukao po stepenicama pokušavajući da je odvede u prostoriju na spratu, gurao i bacao na zid, a kako su pokazale i evidentirane povrede V. D, čupao joj je i grizao uši i davio je. U jednom trenutku, međutim, žena je uspela da se oslobodi, otključa ulazna vrata i pobegne – priča naš pouzdani izvor iz istrage.

U Urgentnom centru valjevske bolnice, gde je zatražila pomoć, V. D. su konstatovane brojne povrede, od masnica i hematoma, preko ugriza do otisaka prstiju na vratu, zbog čega joj je vrat imobilisan stavljenjem „kragne“.

Nakon hapšenja, policajac je u svom iskazu negirao da je partnerku na ovaj način zlostavljao i mučio, navodeći da u njegovoj kući nije bilo „fizičkog kontakta“ između njih dvoje, te da je V. D. „sama sebi nanela povrede da mu se osveti, jer joj je saopštio da je ostavlja zbog njene ljubomore“!

Sudija za prethodni postupak je M. S. odredio pritvor do 30 dana, a uz to mu je izrečena i hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja žrtve.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *