nedelja, 23. juna 2024.

Policajcu zapaljen automobil

Objavljeno: 10. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Pomoćniku komandira saobraćajne policije u Valjevu  B.R. je zapaljen noćas automobil marke „reno megan“. Automobil mu je zapaljen ispred zgrade u kojoj živi u Ulici Vladike Nikolaja 35, u blizini OŠ „Nada Purić“. Kako saznajemo, automobil je zapaljen tokom prošle noći oko tri sata. U paljevini je potpuno uništen prednji i zadnji deo automobila. Dalje širenje vatre je zaustavljeno brzom intervencijom valjevskih vatrogasaca. Nezvanično saznajemo da su kamere sa obližnjeg objekta snimile muškarca koji je benzinom polio i zapalio automobil u vlasništvu policajca B.R. Ovaj policajac godinama radi u Odeljenju saobraćajne policije na poslovima obrade zapisnika o saobraćajnim nezgodama.

15 komentara na “Policajcu zapaljen automobil

 1. Baš me čudi što policajcu??? A šta ćemo mi gradjani da očekunemo da nas policija sačuva kad ne mogu ni sebe. Mnogi džaba primaju platu na državnim poslovima.

  11

  0
 2. A što ne pišete kako je Turčinov prijatelj Lule oderao Des u stečaj, i slučajno Turčinova sestra vodi stečaj. Sve slučajno.

  22

  1
  1. Pa dali je mogučeee a ja mislil to ozbiljan i pošten svet izgledaju ozbiljno a ono prevaranti i manipulanti. A šta bi sa Luletovu krivičnu prijavu za Carinu kuj mu je tu pomogao jel opet neki političar ili isti, dal neko zna?

   12

   1
 3. lule roletnar se hvalio kako mu je turcin obecao mesto tehnickog direktora u vodovodu posle izbora … ali mozda bidne i generalni nema sta sposoban

  13

  1
 4. Turčin je Zlo Valjevsko. Čovek hvali direktora iz druge stranke-znači nema svog boljeg kadra, a juče im Janko bio dobar a san nestručan juče glasao za njega danysNE, a da ima bar državni fakultet i da ima znanja i struke nego jedvamegatrend završio. I odraše gradjane sa cenom smeća groblja parkinga, kako ustaneš naplaćuju ovi iz Vidraka. Pa nikad TURCI nisu i bili dobri za Srbe.

  17

  4
  1. Janko , providan si ko flis papir .Mrzis neke ljude a Mengele ti sve obecao ..Vidrak Djole je ok i radi dobro, ti traze od mengelea sta tije obecao .

   4

   11
 5. Djole je kao i Turčin iz Divaca za ništa nije osim za UDBU. Janko je bar završio državni fakultet. Mengele i Turčin su vojnici UDBE i obojica su SRAMOTA Valjeva.

  7

  1
 6. Cek bre , a kako moze da bude Gradonacelelnik ili zamenik ili bilo sta ako ima krivicne i vodi se postupak?

  6

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *