nedelja, 16. juna 2024.

Policajki iz Valjeva određen pritvor

Objavljeno: 6. jula 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Policajki iz Valjeva Katarini Petrović, određen je pritvor do 30 dana zbog, kako se navodi u odluci Višeg suda u Beogradu, mogućeg ponavljanja dela koje joj se stavlja na teret. Njen advokat ističe da elemenata krivičnog dela koje joj se stavlja na teret – nema, prenosi N1.

Katarini Petrović se na teret stavlja da je zloupotrebila službeni položaj jer je poslanici Mariniki Tepić poslala izveštaj u kojem se potvrđuje da je kum predsednika Srbije Nikola Petrović u martu izazvao saobraćajnu nezgodu pod dejstvom narkotika i alkohola.

Da je Petrović nezgodu izazvao pod dejstvom kokaina i alkohola govorila je poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Narodnoj skupštini, a zatim je nekoliko dana kasnije dobila potvrdu od policajke iz Valjeva, rekao je za N1 Branko Ivković, advokat Katarine Petrović.

“Dok je bila na poslu bio joj je uključen TV, tekla je rasprava u Skupštini. Bukvalno, žena je reagovala impulsivno, ljudski. Svesna je da u krajnjoj liniji to jeste neka vrsta disciplinskog prekršaja i poslala zarad utvrđivanja prave istine”, rekao je advokat za N1.

Nekadašnji direktor „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović izazvao je saobraćajnu nezgodu na Dedinju u martu. Dve žene su povređene i odmah prevezene u Urgentni centar.

Izvor: N1

3 komentara na “Policajki iz Valjeva određen pritvor

  1. Ovo je dokaz da je kriv termometar kada neko ima visoku temperaturu i da ga treba razbiti, a ne lečiti-. Treba očekivati objašnjenje predsednika: „Pa šta ako je drogiran, nije nikoga ubio“

    2

    0
  2. Njoj treba orden dati,a ne suspenziju,da je neka sirotinja u pitanju lupali bi se u zvona,ne bi se krilo,a i vi novinari,lopovima i ubicama stavljate samo inicijale a ovoj zeni puno ime i prezime,strasno

    3

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *