subota, 20. aprila 2024.

Policija traga za ubicom žene na Petom puku

Objavljeno: 18. maja 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija intenzivno traga za osobom koja je juče u jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj je živela ubila Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece. Ubistvo se dogodilo u naselju Peti puk, a nesrećna žena je ubijena kada je krenula na posao, u valjevsku fabriku „Gorenje“.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner, kome je zbog porodičnog nasilja izrečena mera zabrane prilaska.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o M.M. (52) suspendovanom policajcu iz Valjeva, ali policija još uvek to zvanično nije potvrdila, niti se oglasila saopštenjem za javnost.

Naši izvori navode da je žrtva u dva navrata prijavljivala bivšeg partnera zbog nasilja i proganjanja.

„Njemu su u dva navrata izrečene mere zabrane prilaska Ani I. Prva krajem 2019. godine, kada je zbog toga uhapšen. Iako je tužilaštvo tražili da mu se odredi pritvor, Osnovni sud u Valjevu ga je pustio na slobodu i izrekao mu uslovnu kaznu. Tada je protiv njega policija pokrenula disciplinski postupak i oduzela mu oružje. Druga mera mu je izrečena početkom ove godine, kada je zbog porodičnog nasilja i proganjanja, koje je prijavila Ana, ponovo uhapšen i u Osnovnom sudu je potpisao sporazum o priznavanju krivice, tako da je vrlo brzo pušten na slobodu, uz uslovnu kaznu u trajanju od tri godine i zabranu prilaska žrtvi- navode naši izvori bliski istrazi.

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *