utorak, 21. maja 2024.

Popravke na tek izgrađenoj ulici

Objavljeno: 14. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U delu Ulice Vuka Karadžića počeli su radovi na otklanjanu nedostatka na tek izgrađenoj ulici, gde su postavljeni slivnici uz ivice kolovoza, kako bi se sprečilo zadržavanje vode na novoj saobraćajnici.

Na ovaj problem ranije su upozorili kandidati za narodne poslanike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorica Đogović  i Branko Ivković, koji su saopštenju za javnost upozorili na novi skandal u režiji gradskih vlasti – pogrešno izvedene radove na nivelaciji Ulice Vuka Karadžića što je prouzrokovalo zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini ugla Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića.

„11.marta desilo se ono što smo i najavili – u Ulici Vuka Karadžića ponovo je počelo izvođenje radova na već završenom delu navedene ulice, i to postavljanjem slivnika duž ivice kolovoza. Bez trunke stida buši se i ruši ono što je tek nedavno urađeno. Zahtevali smo da se u vezi svega iznetog javno oglasi gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i kaže ko je odgovoran za ovakve propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića, kao i ko će da plati te radove? Kao što smo i očekivali pitanja koja smo postavili ostala su bez odgovora“, navodi se u saopštenju za javnost koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije – Valjevo.

Popravke na tek izgrađenoj ulici

„Ta ekipa neukih i nesposobnih ljudi za sve osim za čerupanje novca i gradskog budžeta i prelivanje istog u džepove njihovih kompanjona koje angažuju kao izvođače radova, ne samo da nema nameru da položi račune građanima Valjeva već prethodnih dana nastavlja da se građanima ruga u lice novim lažnim obećanjima iz edicije ’Laza i drugari’. Ponovo slušamo priče o otvaranju novih fabrika, vrtića, uskoro očekujemo da čujemo i već pomalo zaboravljenu bajku o otvaranju aerodroma za putnički saobraćaj u Divcima i sve to od onih koji nisu sposobni da nivelišu jednu ulicu“, dodaje se u saopštenju za javnost.

Iz koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije – Valjevo zato poručuju građanima da su predstojeći aprilski izbori „prava prilika da vladajućoj interesnoj grupaciji pokažemo da nam je svega dosta, da smo spremni za promene iz korena i da je konačno došlo vreme u kome će svako morati da odgovara za svoje postupke“.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *