ponedeljak, 20. maja 2024.

Posle ostavke, Janković na čelu Privremenog organa Mionice

Objavljeno: 30. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Vlada Republike Srbije raspustila je Skupštinu opštine Mionica i obrazovala Privremeni organ za čijeg predsednika je postavljen bivši predsednik opštine Mionica Boban Janković iz Srpske napredne stranke, koja je bila prva po broju odborničkih mandata na poslednjim lokalnim izborima.

Poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa opštine Mionica obavljaće Privremeni organ do izbora. Privremeni organ na čelu sa Jankovićem ima još četiri člana: 2 iz Srpske napredne stranke i po jedan predstavnik iz Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke.

– Rad u opštini Mionica obavlja se po ustaljenom planu i novonastala situacija neće uticati na projekte koji su u toku. Privremeni organ opštine Mionica će obavljati sve poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa do vanrednih lokalnih izbora na kojima će naši građani imati priliku da ocene naš dosadašnji rad i postignute rezultate. Verujem da će Mionica, ukoliko dobijem podršku na predstojećim vanrednim lokalnim izborima sigurno biti rame uz rame sa najrazvijenijim opštinama u Srbiji – rekao je Janković.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *