nedelja, 14. aprila 2024.

Potukli se lekari u valjevskoj bolnici

Objavljeno: 21. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskoj bolnici danas je došlo do tuče dvojice lekara. Incident se dogodio u dečijoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice. Kako saznaje portal Patak online, sukobili su se lekari A.K. i S.Đ., a nakon verbalnog sukoba došlo je i do tuče, u kojoj su obojica lakše povređeni.

Naši izvori navode da je do incidenta došlo kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekinuo medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici lekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Kako saznajemo, lekaru S.Đ., biće oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje.

6 komentara na “Potukli se lekari u valjevskoj bolnici

 1. Treba mu oduzeti i licencu!
  Bitnije je ko je čiji pacijent i ko u čijoj smeni radi ono na šta se svečano zakleo?
  Dotakli smo dno !!!

  11

  1
 2. Pamtim dobro tog pijanog idiota jos od 1990 kad mi je pukla rana jer sam operisan u BG i on nije hteo da me primi vec rekao ko vam je kriv idite tamo gde ste operisani pa nek vam gledaju ranu…

  5

  2
  1. Joco, da li si baš siguran za ”pijanog idiota”, jer niko nikada nije video tog čoveka bilo pripitog ili pijanog, bilo privatno ili na poslu?
   Kako to da ga je policija, ako je stvarno bio pijan, pustila da se iz MUP-a sam odveze kući?
   Kako to da mu krv nije uzeta na analizu i zašto nije duvao u alkometar na licu mesta, već mnogo kasnije, neka tri sata posle incidenta, pošto mu se završilo radno vreme i pošto je bio kod kuće?
   Ovo je obračun naprednjaka, preko čoveka iz Šapićevog SPAS-a, sa neposlušnim lekarom koji je podneo više krivičnih prijava protiv direktorke bolnice.

   3

   7
 3. Lepo bas za primer a oni treba decu da nam lece.stvarno sramota za Valjevsku bolnicu a za doticne nemam reci ……

  1

  0
 4. Išla sam na preglede u Beograd, u bolnicu na Banjici, a iz Valjeva su mi davali upute. Ovaj S. Đ. jednom prilikom se derao, grdio me zašto idem u Bgd kad su u Valjevu bolji lekari… Tadašnji načelnik je potpisao uput i podsetio ovog ko je načelnik. Reč je o veoma drskom, problematičnom čoveku. Preko 20 godina on maltretira kolege, čak i fizički. Pravi velike probleme. Žao mi je tog kolektiva. Krajnje je vreme da odgovara za svoje ponašanje. Podrška za lekara A. K.!

  8

  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *