petak, 23. februara 2024.

Potvrđena lista SNS za lokalne izbore

Objavljeno: 14. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradska izborna komisija potvrdila je izbornu listu kandidata za odbornike  Skupštine grada Valjeva „Kolicija Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“. To je za sada jedina lista koja je potvrđena za lokalne izbore u Valjevu. Kako saznajemo, u poslepodnevnim satima izbornu listu bi trebalo da preda Demokratska stranka. Prvi na listi SNS koja je potvrđena je dr Slobodan Gvozdenović, drugi je dr Dobrivoje Grujičić, slede Zorica Jocić, Milan Marković, Vojislav Stanojević, Gorica Božić, Aleksandar Ranković, Mihailo Milutinović, Snežana Rakić i Radoica Rstić koji je na 10. mestu, dok je 11. na listi Bojan Popović. Od koalicionih partnera najbolje se kotira predsednica SDPS  Rasima Ljajića Dragana Terzić, koja je na 12. mestu. Lider Nove Srbije u Valjevu Radovan Vlajković je 16. na listi, a odmah iza njega je Zoran Matić iz DSS. Miroslav Mandić iz Pokreta socijalista je 22. na listi, dok je Milenko Dragojević iz DSS na 23. mestu.

14 komentara na “Potvrđena lista SNS za lokalne izbore

 1. Zna se ko je najvredniji u ovom gradu i ko ce imati apsolutnu podrsku gradjana. A to je sve zasluzeno trudom i radom neiscrpnim. Sns do pobede!

  7

  24
 2. Ovo je najbolji primer ko stvarno radi a ko je jak samo na recima. Ozbiljnost i spremnost Srpske Napredne Stranke da povede ovaj grad ka boljim vremenima je veca nego ikada i to ce svakako dokazati ubedljivom pobedom na predstojecim izborima!

  5

  24
 3. Ozboljnost SNS je ovim potezom dokazana. Vidi se ko je odgovoran i ko ce povesti grad ka boljim vremenima.

  4

  22
 4. Vreme je za promene u nasem gradu! SNS ima viziju za Srbiju i mi joj se moramo prikljuciti. Bolja buducnost je pred nama.

  2

  23

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *