nedelja, 14. aprila 2024.

Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu svoje ponosne kartice

Objavljeno: 3. aprila 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
"Tri plus" kartice, foto: Grad Valjevo

VALJEVO- Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu „Tri plus“ iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8-15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva, na šalteru broj 12.

Takođe, majke koje tokom ove godine rode treće ili više dece, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

Ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50 odsto kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije, a od prošle godine i 15 sati besplatnog parkinga.

“ Mislim da je ovo odlična mera koju grad Valjevo sprovodi u oblasti socijalne zaštite ljudi i dece, jer su uz ove kartice višečlanim porodicama omogućeni brojni popusti ne samo u Valjevu, već širom Srbije. Majke uz kartice dobijaju katalog u kome se nalaze svi poslovni subjekti u kojima mogu ostvariti određene popuste. Pored ovih popusta, majke sa troje i više dece sada imaju i pravo na besplatne sate parkinga, a radimo na tome da obezbedimo još dosta pogodnosti”, poručio je Marko Jevtić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

2 komentara na “Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu svoje ponosne kartice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *