sreda, 24. aprila 2024.

Grad izdaje zemljište za postavljanje balon hale

Objavljeno: 2. aprila 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO- Na dve lokacije u Valjevu, u Parku Pećina i Naselju Oslobodioci Valjeva, planirano je postavljanje balon hala za sportsko-rekreativne aktivnosti.

Gradsko veće je objavilo javni oglas za davanje na korišćenje javne ili druge površine radi postavljanja balon hale, a predviđeni period zakupa je 10 godina.

Kako je navedeno u javnom oglasu, na lokaciji u Parku Pećina je predviđeno maksimalno zauzeće javne površine pod objektom od 1.242 kvadrata, a montažno-demontažni balon bi trebalo da bude dimenzije 44,7 x 25,3 metra.

U Naselju Oslobodioci Valjeva budući zakupac bi trebalo da postavi balon dimenzija 29 x 25 metara, a maksimalno zauzeće površine je 725 kvadrata.

Kako je navedeno, u okviru sportskog terena balon hale moguće je otvoriti kafić ili restoran, ako to prostorne mogućnosti dozvoljavaju.

Početna cena za zakup zemljišta na 10 godina u Parku Pećina je 1.829.455,68 dinara, a za lokaciju u Naselju Oslobodioci Valjeva 1.407.273,60 dinara.

Otvaranje javnih ponuda je zakazano za 9. april.

Jedan komentar na “Grad izdaje zemljište za postavljanje balon hale

  1. Pa oni su naucili da izdaju kad izdaju deciji parkic vlasniku kafica da postsvi stolove na staze u parkicu gde treba deca da voze bicikle i ostsle parkove
    i zelene povrsine izdaju park investitorima da ga prekopaju i uniste zbog 10 stanova u nadogradnji njih interesuju samo pare pa i na racun dece i ostslih gradjana pa zato treba da to zapamtimo i kaznimo kad bude vreme

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *