petak, 24. maja 2024.

Poziv za upis u Muzičku školu

Objavljeno: 29. aprila 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska muzička škola tradicionalno u junu mesecu otvara vrata za nove prvake koji će svoje muzičko obrazovanje započeti u školskoj 2020/2021. godini. Ove godine, MŠ „Živorad Grbić“ raspisuje konkurs za prijem ukupno 129 učenika u prvi razred  osnovne muzičke škole.

Sva deca uzrasta od 9 godina i mlađi,  mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita za instrumente: klavir, violina, violončelo, gitara, harmonika, flauta. Deca uzrasta od 11 godina i mlađi mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita za instrumente: klarinet, saksofon i truba. Što se tiče sve popularnijeg pevačkog odseka muzičke škole, na odsek srpsko tradiconalno pevanje mogu se prijaviti deca uzrasta od 10 godina i stariji,  a za solo pevanje, devojčice uzrasta 13 godina i starije i mladići uzrasta 16 godina i stariji.

U junu mesecu, valjevska muzička škola će organizovati i prijemni ispit za upis u pripremni razred  osnovne muzičke škole,  a u školskoj 2020/2021. godini, u školskim klupama se očekuje ukupno 60 „pripremnjaka“ uzrasta 8 godina i mladji i to: 30 polaznika u Valjevu i po 15 polaznika u izdvojenim odeljenjima u Mionici i Lajkovcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *