utorak, 5. marta 2024.

Predloženi kandidati za godišnje nagrade Valjeva

Objavljeno: 27. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Gradska komisije donela je odluku o kandidatima za  godišnje nagrade Grada Valjeva, koje se tradicionalno dodeljuju povodom  Dana Valjeva, 20. marta.  Konačnu reč daće odbornici lokalnog parlamenta na narednom skupštinskom zasedanju. Komisija je predložila da godišnju nagradu u oblasti privrede dobije građevinsko preduzeće „Greda“. Za oblast medicine predložen je dr Miša Ilić. Za ovogodišnju nagradu u oblasti obrazovanja predložena je Ana Savković, direktorka OŠ „Nada Purić“, a nagradu za stvaralaštvo i postignuće učenika trebalo bi da dobije Aleksa Mirković.

Za oblast poljoprivrede je predložen Dejan Dobrivojević, a za dobitnika nagrade za oblast socijalne zaštite i humanitarnog rada Vesna Lazić. Nagrada za humanost trebalo bi da ode u ruke Udruženja penzionera unutrašnjih poslova, dok je za dobitnika nagrade u oblasti informisanja predložen Radovan Lazarević, šef dopisništva RTS. Za oblast očuvanja i negovanja tradicije predložen je Dragan Živanović, a za oblast sporta Đukan Đukanović.

Gradska komisija je odlučila da specijalne nagrade za životno delo dodeli protođakonu Ljubomiru Rankoviću i Ostoji Prodanoviću. Ove godine nisu predloženi kandidati za dobitnike godišnjih nagrada u oblasti nauke, urbanizma i zaštite životne sredine, jer za te oblasti nije stigao nijedan predlog.

Konačnu reč o predloženim kandidatima daće odbornici Skupštine grada. Nagrade će biti dodeljenje na svečanoj akademiji povodom Dana Valjeva, 20. marta, a istog dana naš proslavljeni fudbaler Matija Nastasić, koji je donirao 100.000 evra za obnovu dečjeg odeljenja valjevske bolnice, biće proglašen počasninim građaninom Valjeva.

 

 

4 komentara na “Predloženi kandidati za godišnje nagrade Valjeva

  1. Nema mestu cudjenja ,svi zanamo gde je gvozdenovic pre bio u kojim politickim parijam aili gg.Ovim potezom neke komisije koji su predlozili i neka dobar resenja sada su sve uprskali.To vam je bahati gradonacelnik i da pitam jesu li dali razlog sto to tako predlozise .Pa Miso Ilicu nisi ti za ovu pricu !!Treba da znamo javno ko ji su clanovi komisije i koji je njihov kredibilitet?Sve u valjevu je naopako odkada je na celu ginekolog!

   9

   1
 1. Zašto je dr. Miša Ilić predložen za nagradu ? On je okrenuo ledja ustanovi koja ga je školovala i dala mu posao , njemu i drugim članovima porodice ? Ili mozda što je kao rukovodilac bio primer kako se profesionalno na poslu odnosi prema ženskom populaciji ?

  4

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *