utorak, 23. jula 2024.

Predlozi za dobitnike godišnje nagrade povodom Dana Valjeva

Objavljeno: 21. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO- Do 14. februara svi zainteresovani mogu da dostave predloge za dobitnike godišnje nagrade grada Valjeva, koja će biti uručena 20. marta, kada Valjevo obeležava Dan grada. Kako je objavljeno na gradskom sajtu, predlozi se Komisiji za dodelu nagrade grada Valjeva dostavljaju preko pisarnice Gradske uprave.

Plan je da ove godine nagrada bude uručena pojedincima, grupama ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u 14 oblasti. To su: privreda, poljoprivreda, obrazovanje i vaspitanje, stvaralaštvo i postignuća učenika i studenata, nauka, inovacija i pronalazaštvo, urbanizam i arhitektura, zaštita životne sredine, medicina i briga o zdravlju, socijlna zaštita i humanitarni rad, humanost, umetnost i kultura, čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja, informisanje i društveno angažovanje i sport.

Ove godine trebalo bi da budu uručene i nagrade za životno delo, za humanitrni rad i brigu o ljudima, kao i nagrada za afirmaciju grada.

Konačnu reč daju odbornici lokalnog parlamenta, koji će se izjasniti o predlozima koje bude dostavila Komisija za dodelu nagrade grada Valjeva.

2 komentara na “Predlozi za dobitnike godišnje nagrade povodom Dana Valjeva

  1. Klomber je ubedljivo najbolji kandidat za nagradu Grada. Sve ih dribla i vara. Od devedesetih godina traje i vara sve i svja u Valjevu.

    13

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *