utorak, 28. maja 2024.

Predstavljeni poslanički kandidati pokreta „Dveri“

Objavljeno: 15. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradski odbor Srpskog pokreta „ Dveri“ saopštio je da su njihovi kandidatI za poslanike iz Valjeva diplomirani ekonomista Lela Milinković, majka troje dece i trgovac Zoran Đurđević, otac dvoje dece.

U saopštenju koje potpisuju poslanički kandidati navodi se da je njihov izbor da svoje znanje i umeće stave na raspolaganje gradu i svojim sugrađanima.

„Valjevo je grad koji ima bogatu istoriju i kulturu, najlepšu reku u Srbiji, u okruženju manastire, Divčibare… spisak je dug. Imamo sve predispozicije da budemo pravi grad iz koga naša deca neće bežati. Ali sve što imamo jeste započeto, nedovršeno ili odustajanje. Mi zapravo nemamo ništa. Ništa od onog sjaja koji je nekada bio prepoznatljiv za Valjevo. Decenijama je ova država od Valjeva pozajmljivala i znanje i ljude. U godinama koje prepoznajemo po uništenju, ova država od Valjeva je prepisala samo podvalu. Za ovo kratko vreme u našim kancelarijama u Tešnjaru, građani su nam iznosili niz problema, od uličnog osvetljenja do straha od rata. Jedno je bilo zajedničko, da je stanje neizdrživo i da su ovaj grad i naša Srbija na dnu u svakom smislu “, navodi se u saopštenju za javnost poslaničkih kandidata „Dveri“.

U saopštenju se dodaje da je podrška SP Dveri, jedini logičan izbor koji bi suštinski  promenio sistem i vlast u Srbiji, vratio pravo na slobodu, stavio u centar porodicu i sve one vrednosti po kojima smo prepoznatljivi i koje su ključni stubovi našeg društva.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *