utorak, 23. jula 2024.

Predstavnici Grada na Sajmu u Banja Luci

Objavljeno: 10. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U Banja Luci će se od danas do 13. novembra održati jubilarni 20. „Jesenji sajam 2016“ koji će imati tri segmenta: Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije „AGROS 2016“, Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta „LORIMES 2016“ i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Na Sajmu u Banja Luci štand će imati Regionalna privredna komora Valjevo, na kome će se predstaviti: „Valjevska pivara“ sa kompletnim programom piva, „Iva farm“ sa dijetetskim proizvodima i suplementima, „Đurđević“ sa voćnim rakijama i Turistička organizacija Valjevo koja će predstaviti potencijale valjevskog kraja. Osim privrednika, u delegaciji grada Valjeva koja će posetiti Sajam, biće pomoćnici gradonačelnika Miroslav Pimić i Saša Simić, kao i član Gradskog veća Andra Savčić.

Programom Sajma predviđeni su sastanci sa potencijalnim stranim investitorima, kao i prezentacija finansijskih potencijala za mala i srednja preduzeća. Privredna komora Republike Srpske organizovaće stručne prezentacije i tematske konferencije, a biće upriličena i izložba meda, pčelarske opreme kao i ribolovački sajamski kotlić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *