petak, 12. aprila 2024.

Smene u Gradskoj upravi

Objavljeno: 9. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović razrešio je dužnosti dosadašnjeg pomoćnika gradonačelnika Stanka Terzića (SPS). Spekuliše se da će novi pomoćnik gradonačelnika biti Žarko Kovač (LDP), koji je u prethodnoj vlasti bio na mestu zamenika gradonačelnika Valjeva. Terzić je razrešen jer je između SNS i SPS ranije postignut dogovor da bivši gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić na mestu pomoćnika gradonačelnika „sačeka“ penziju, odnosno da bude na toj funkciji dok ne stekne uslove za odlazak u penziju. Kako se spekuliše u javnosti, novi pomoćnik gradonačelnika trebalo bi da bude postavljen 1. decembra.

Aktuelna vlast smenila je i dosadašnjeg načelnika komunalne inspekcije Sašu Ivanovića, a na njegovo mesto je postavljen Dragan Mojsilović (LDP), koji je do sada radio u Gradskoj direkciji. Spekuliše se da će uskoro doći do smene načelnice Gradske uprave Jelice Stojanović (SPS), kao i načelnice Odeljenja za urbanizam Jasne Aleksić.

5 komentara na “Smene u Gradskoj upravi

 1. Možda jednog dana u našoj zemlji u zagradama posle imena funkcionera neće biti potrebno da se napiše stranačka pripadnost, nego struka ili stepen obrazovanja…

  11

  3
 2. To BOBO menjaj samo menjaj . A da te pitam jel tebi Bozicku dao nFazan po 100,000 pa ste to dali kao Vasu clanarinu, pitaju me ljudi pa da im reknem. Ne mo da se ljutis al to su 3 plate Bozickine e jedino ove dnevnice sto si je vodao po Sloveniji ako su velike.

  23

  4
 3. Ja koće da mu sa 2 puta po 100.000 nego Fazan, al su prdlu Bato ne mogu po 100 din da sakupe po čoveku.

  13

  3
 4. Pa šta je tu čudo Fazan ima interes ostvariće kvalitetno ulaganje od 200.000 pretočeno kao članarinau Mengelea i Božićke u nove poslove preko javno preduzeća za komunalno zbrinjavanje Grada. Informacija je TAČNA i meni nije važno ko je piše već jel istina. Curine na sve strane sa informacijama.

  15

  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *