nedelja, 21. jula 2024.

Pregovori o koaliciji posle sednice Skupštine grada

Objavljeno: 26. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Potpredsednik Pokreta za Valjevo Aleksandar Vujić izjavio je da će se o novoj skupštinskoj većini razgovorati tek u januaru, kada se, ukoliko dođe do dogovora, očekuje potpisivanje novog koalicionog sporazuma. “ Pokret za Valjevo je još pre godinu i po dana potpisao koalicioni sporazum sa SPS i tu nema nikakvih promena. O novoj skupštinskoj većini će se razgovarati narednog meseca”, napominje Vujić. On veruje da će budžet Valjeva dobiti potreban broj glasova odbornika i da će biti usvojen u lokalnom parlamentu. “ Očekujemo da će biti napravljena dovoljna većina da se usvoji budžet za 2014. godinu. Dogovor je da posle sednice Skupštine grada započnu pregovori o formiranju nove većine u Skupštini grada”, rekao je Vujić.

U Pokretu za Valjevu kažu da nije bilo pregovora oko kadrovskih rešenja. Njihov koalicioni partner SPS tvrdi da može da formira novu skupštinsku većinu, nakon odluke naprednjaka o izlasku iz vlasti, međutim socijalisti ne žele da otkriju na čiju podršku računaju.

 

2 komentara na “Pregovori o koaliciji posle sednice Skupštine grada

  1. Hajde baš da vidimo ko će to podržati socijaliste. Siguran sam da to neće biti Pokret jer, ako me sećanje ne vara, upravo su ti „koalicioni partneri“ nasamarili dr Iliju Tripkovića i izigrali ono što je dogovoreno.

    0

    0
  2. Da li ovaj Vujić misli da će Pokret dobiti nešto više od onog što je već dobio od svog partnera? Ne znam šta bi još hteo Pokret kad su tako malecki u odnosu na SPS. Bolje nek se pokriju po ušima!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *