četvrtak, 22. februara 2024.

SPO traži raspisivanje vanrednih izbora u Valjevu

Objavljeno: 26. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradski odbor SPO u Valjevu smatra da bi najbolji izlaz iz postojeće krize bilo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u najkraćem roku. “ Nesuglasice između dve najveće stranke unutar koalicije na vlasti ozbiljno ugrožavaju rad svih gradskih institucija i otežavaju komunikaciju sa republičkim organima. Stoga smatramo da je neophodno na vanrednim lokalnim izborima izabrati novi sastav gradskog Parlamenta koji će biti u skladu sa većinskom voljom građana Valjeva i koji će sa punim legitimitetom zastupati njihove interese. Verujemo da je vanredne lokalne izbore moguće održati u istom danu sa vanrednim izborima za Skupštinu grada Beograda, a da bi svako odlaganje štetilo interesima naših sugrađana”, navodi u saopštenju valjevski odbor SPO.

7 komentara na “SPO traži raspisivanje vanrednih izbora u Valjevu

  1. Za SPO u Valjevu ima nade, konačno je Vuk počistio onog Fazana i sina mu, dva podizvođača poslića za Poćutu gledajući samo svoje male, sitne interese. Stranku je preuzela Zorica Milinković iz biblioteke, pametna i sposobna žena, žena koja ima biografiju i ime. Verujem da će svojom energijom privući nove mlade i pametne ljude koje su kojekakvi fazančići oterali!

   0

   0
   1. Hehe…Zorica Milinkovic,kadar Marka Struje sa biografijom i imenom!!Pa ona samo jos sto nije bila u gljivarskom drustvu,sve partije je promenila da bi bila direktor.Jadno koga „kralj trgova“ dovodi za „novi kadar“!

    0

    0
    1. Gorane,
     Meni se čini da vi patite od prošlosti ili zavidite na političku kompetenciju Zorice Milinković u Valjevu.

     0

     0
   2. Joco,jel ovo „direktorka“ ,koja dozvoljava privatne poslove u Biblioteci (k’o da ste graficki studio,jel te),naredila…??

    0

    0
  2. Zex, što te onda toliko tangira SPO u Valjevu ako je baš tako kako si napisao? Mislim da ti ipak imaš neki razlog koji je samo tebi znan. Hajde, podeli ga sa nama ostalima.

   0

   0
 1. Nije čudo što SPO traži raspisivanje vanrednih izbora u Valjevi jer kao što znamo veće se stranke stranke decenijama otimaju oko vlasti i njima jedino mogu stati na put samo birači Valjeva .

  Najgore je što ove stranke nemaju ništa istoriski zajedničko sa ovim ustaničkim krajem, niti bilo šta sa držvnosti kraljevine Srbije.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *