ponedeljak, 20. maja 2024.

Premijer Vučić ne dolazi 20. marta u Valjevo

Objavljeno: 17. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Premijer Aleksandar Vučić, iako je bilo najavljeno, neće doću u Valjevo na Dan grada, 20. marta. Iako su čelnici Valjeva dobili informaciju da će premijer posetiti naš grad 20. marta, čak je napravljen i preliminarni protokol njegove posete, prema poslednjim informacijama, Vučić 20. marta neće doći u Valjevo. Tu informaciju za „Patak“ je potvrdio i predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Jokić. „Da Vučić dolazi u Valjevo, to bih sigurno znao. Kada bude planirana njegova poseta bićete blagovremeno obavešteni“, rekao je Jokić.

Prema ranijem planu, premijer Vučić je 20. marta trebalo da poseti Medicinsku školu, gde je bilo planirano potpisivanje ugovora o rekonstrukciji ovog školskog objekta, a trebalo je i da prisustvuje otvaranju novoizgrađene ambulante u Divcima. „ Na tom objektu još uvek nisu završeni zemljani radovi, mora da bude obavljen prijem te ambulante i da se postavi medicinska oprema. Kada sve to bude završeno, premijer Vučić će doći da otvori ambulantu u Divcima“, rekao je Jokić.

Aleksandar Vučić Valjevo nije posetio nijednom od 2012. godina, otkako je SNS na vlasti na državnom nivou. Za razliku od Valjeva, premijer Vučić je do sada u više navrata bio u Ubu, gde su naprednjaci na vlasti, a poslednji put u toj Opštini je bio proteklog vikenda, gde je otvorio seosku školu u Kalinovcu.

Od ostalih opština samo je posetio Mionicu i to pred vanredne lokalne izbore u toj varošici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *