nedelja, 16. juna 2024.

Premijer Vučić sutra u Mionici i Ljigu

Objavljeno: 19. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Premijer Srbije Aleksandar Vučić sutra će posetiti Mionicu i Ljig. Iako je ranije bilo najavljenio da će premijer Vučić 20. marta, na Dan grada, posetiti Valjevo, njegov dolazak je odložen do daljeg, a plan je promenjen i umesto Valjeva, on će sutra boraviti u Mionici i Ljigu, gde su na vlasti naprednjaci. Kako je objavljeno na sajtu Vlade Srbije, premijer Vučić će u nedelju u 10 časova obići radove na izgradnji seoske škole u Rajkoviću. On će nakon toga u 11 časova prisustvovati potpisivanju ugovora o obnovi Srednje škole „ 1300 kaplara“ u Ljigu, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

Za 20. mart je prvobitno bila najvaljena poseta Valjevu, gde je premijer Vučić trebalo da prisustvuje potpisivanju ugovora o rekonstrukciji Medicinske škole, kao i otvaranju ambulante u Divcima. Pošto još nisu završeni svi radovi, niti je stigla oprema za ambulantu u Divcima, poseta premijera Vučića je odložena.

Aleksandar Vučić Valjevo nije posetio nijednom od 2012. godina, otkako je SNS na vlasti na državnom nivou. Za razliku od Valjeva, premijer Vučić je do sada u više navrata bio u Ubu, gde su naprednjaci na vlasti, a poslednji put u toj Opštini je bio proteklog vikenda, gde je otvorio seosku školu u Kalinovcu. Od ostalih opština samo je jednom posetio Mionicu i to pred vanredne lokalne izbore u toj varošici.

4 komentara na “Premijer Vučić sutra u Mionici i Ljigu

  1. Sa Turčinom iz Divaca, Klommberom iz Valjeva i Lubeničarom sa Uba treba da organizuje Trilateralu e tad će da dodje u Valjevo, do tada će da obilazi pasivne krajeve svoga carstva.

    13

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *