subota, 20. aprila 2024.

Premijera filma „Santa Maria della Salute“

Objavljeno: 23. januara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U Kulturnom centru u Mionici, koji je nadavno u potpunosti renoviran, večeras će premijerno biti prikazan film  „Santa Maria della Salute“. Projekcije su zakazane za 17.30 i 20 časova, a svi zainteresovani građani besplatne ulaznice mogu da preuzmu u Kulturnom centru. „Santa Maria della Salute“ oživljava uzbudljivu, intrigantnu, emotivnu priču jednog od najvećih pesnika srpske književnosti Laze Kostića i 29 godina mlađe, lepe Lenke Dunđerski, ćerke bogatog veleposednika Lazara Dunđerskog, koja je ovekovečena pesmom „Santa Maria della Salute“.

Lik Lenke tumači Tamara Aleksić, a Lazu Kostića igra Vojin Ćetković. U filmu igra više od 160 glumaca, između ostalih Dejan Lutkić, Sloboda Mićalović, Aleksandar Đurica, Nebojša Dugalić, Joakim Tasić, Nela Mihailović, Srđan Timarov, Miodrag Krstović, Aleksandar Berček, Svetlana Bojković, Nebojša Kundačina, Radoje Čupić, Milica Grujičić…

S obzirom na to da su ulaznice za projekciju ovog filma besplatne, u holu Kulturnog centra biće postavljena kutija, u koju će posetioci moći da ubace novac, koji je namenjen kao pomoć četvoročlanoj porodici Marković, kojoj je početkom godine, u požaru, izgorela komplatna kuća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *