utorak, 28. maja 2024.

Prijave za master strukovne studije

Objavljeno: 29. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija objavila je konkurs za upis nove generacije studenata master strukovnih studija. U školskoj 2020/21. godini, u valjevskom Odseku Akademije biće upisano 50 studenata, koji će posle dvogodišnjeg školovanja obima 120 ESPB bodova, steći diplomu mastera, i to na studijskom programu Poslovna ekonomija i informatika.

Na master studije, koje predstavljaju drugi stepen visokog obrazovanja, mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne strukovne studije i ostvarili najmanje 180 ESPB bodova, a pravo na upis imaju i kandidati studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija. Kandidati koji su završili osnovne studije, studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija Odseka Valjevo (nekadašnji VIPOS) ne polažu kvalifikacioni prijemni ispit.

Što se tiče rokova, prijavljivanje kandidata i predaja dokumenata traju danas, sutra i u sredu, u terminu od 8 do 15 časova u Studentskoj službi škole. Polaganje  prijemnog ispita je u četvrtak, 2. jula u 12 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *