utorak, 28. maja 2024.

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Objavljeno: 22. aprila 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradac (ilustracija), foto: Patak online
Gradac (ilustracija), foto: Patak online

VALJEVO- Zbog održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“, pod nazivom „U trci za zdravlje – budimo brži“, u nedelju, 23. aprila, u periodu od 10 do 13 časova, biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane (raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, do „Konjičkog kluba“.

U rešenju Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

-Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

-Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *