nedelja, 21. jula 2024.

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke

Objavljeno: 16. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Povodom održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“,  pod nazivom „U trci za zdravlje, budimo brži“ u nedelju, 17. aprila, od 10 do 13 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja.

Privremeni režim saobraćaja će biti u Ulici Prve brazde od brane (raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, sve do „Konjičkog kluba“ zbog održavanja krosa, saopšteno je iz Gradske uprave.

„Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima“, navedeno je u rešenju Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine.

Foto: ilustracija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *