subota, 20. aprila 2024.

Produženo radno vreme Kovid ambulante

Objavljeno: 7. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog povećanog broja pacijenata radno vreme Kovid ambulante valjevskog Doma zdravlja od danas je produženo. Kovid ambulanta sada radi od 7 do 22h, kako radnim danima, tako i vikendom.

Do sada Kovid ambulanta je radnim danima za pacijente bila otvorena od 7 do 20 časova, a vikendom od 8 do 18 časova.

Broj pregleda, testiranja, laboratorijskih analiza i snimanja rendgen aparatom u Kovid ambulanti valjevskog Doma zdravlja se svakodnevno povećava.

Uz to, povećanjem broja građana pozitivnih na korona virus umnožavaju kontrole i dijagnostičke procedure. Zbog svega toga se povremeno stvaraju gužve i čekanje se produžava, ali je to i veliki pritisak i na zaposlene, saopšteno je ranije iz Doma zdravlja.

Zbog toga apeluju na sve građane kojima to nije neophodno i hitno da sačekaju sa odlaskom kod lekara, kako bi deo osoblja sa ovih odeljenja mogao da pomogne u radu Kovid ambulante.

Pacijenti za produžavanje hronične terapije mogu da koriste brojeve telefona brojeve 064 8321 997 i 064 8321 431, radnim danima od 7.00 do 12.30, kao i sajt Doma zdravlja www.dzvaljevo.rs , klikom na Portal za pacijente i popunjavanjem jednostavnog formulara koji se nalazi na toj stranici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *