utorak, 21. maja 2024.

Produženo radno vreme samo vikendom, u otvorenim baštama

Objavljeno: 2. septembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na telefonskoj sednici doneo je krajem prošle sedmice naredbu kojom je produžen rad ugostiteljskih objekata, koji imaju otvorene bašte do jedan čas posle ponoći u dane vikenda.

Zbog nedoumica i pitanja ugostitelja i građana, da li se produženje rada odnosi i na zatvorene objekte, naredba je detaljnije formulisana i glasi da obavljanje ugostiteljske delatnosti u zatvorenom delu objekta svakog dana otpočinje u šest časova, a završava se najkasnije do 23 časa.

„Obavljanje ugostiteljske delatnosti u otvorenom delu objekta (bašti) otpočinje u šest časova, a završava najkasnije do 23 časa radnim danima, a u dane vikenda otpočinje u šest, a završava najkasnije do jedan čas narednog dana“, saopštio je Štab za vanredne situacije.

Kako je objašnjeno, produžetak rada je omogućen petkom, subotom i nedeljom za ugostiteljske objekte koji imaju otvorene bašte, dok će u zatvorenom prostoru istih tih objekata, ali i drugih objekata, gosti moći da borave do 23 časa tokom cele nedelje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *