utorak, 28. maja 2024.

Prvacima uručene besplatne knjige

Objavljeno: 1. septembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionički đaci prvaci prvog dana škole dobili su besplatne komplete udžbenika, koje je obezbedila mionička opština.

Predsednik opštine Boban Janković je obišao osnovne škole ”Milan Rakić” u Mionici i ”Vojvoda Živojin Mišić” u Rajkoviću i uručio prvacima besplatne komplete udžbenika.

Opština Mionica je, četvrtu godinu za redom, obezbedila besplatne komplete udžbenika svim prvacima sa teritorije ove opštine.

“Danas smo u našim osnovnim školama podelili besplatne udžbenike za naše prvake, u želji da njima i njihovim porodicama pružimo podstrek za uspešno obrazovanje, jer samo uz knjigu i veštine koje stičemo tokom odrastanja, bićemo najbolje verzije sebe, za celu našu zajednicu.

Knjiga nam daje znanje, a volja i vera ostvaruju uspeh – zdravi bili i srećan vam prvi dan škole, naš ponosu, naša deco”, poručio je mioničkim prvacima predsednik opštine Boban Janković.

Za nabavku knjiga za đake prvake iz budžeta mioničke opštine je izdvojeno oko 740.000 dinara.

Jedan komentar na “Prvacima uručene besplatne knjige

  1. Lep potez Mionice! Samo mi je zasmetalo što je predsednk opštine, bez maske ulazio u školu, uprkos strogim zabranama da u školu ulaze samo đaci i zaposleni.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *