sreda, 19. juna 2024.

Projekat DIGITEDU – studentima Akademije uručeni tableti

Objavljeno: 25. februara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn
????????????????
????????????????

VALJEVO – Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija, Odsek Valjevo, od oktobra 2020. godine realizuje projekat pod nazivom „Portal za digitalno učenje u funkciji razvoja preduzetništva i podsticanja zapošljavanja studenata Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija Odsek Valjevo u epidemiološkim uslovima” (DIGITEDU).

Projekat je podržan sredstvima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koja se dodeljuju u okviru Javnog konkursa za finansiranje aktivnosti razvoja visokog obrazovanja.

U realizaciju projekta DIGITEDU, koji traje godinu dana, uključeni su studenti treće godine modula Računovodstvo, revizija i porezi, kao i studenti druge godine master strukovnih studija koji su se opredelili za predmete iz oblasti računovodstva i oporezivanja.

Kao jedna od projektnih aktivnosti u projektu DIGITEDU predviđena je i podela neophodne opreme za studente (tabeleti i prateća oprema), koja će im omogućiti, naročito u aktuelnim epidemiološkim uslovima, jednostavan i efikasan rad i učenje, kao i razvoj digitalnih i preduzetničkih kompentencija. Shodno tome, devetoro studenata uključenih u ovaj projekat dobilo je tablete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *