četvrtak, 18. jula 2024.

Protivgradne stanice ostale bez raketa

Objavljeno: 20. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na području Valjeva i Mionice 14 protivgradnih stanica ostalo je bez protivgradsnih raketa. To je za Patak online potvrdio Zoran Babić iz RHMZ. Jučerašnje snažno nevreme, praćeno gradom, nije napravilo štetu na području Valjeva. Kako nam je potvrđeno, sitan grad zabeležen je na području Petog puka, kao i u pojedinim valjevskim selima, ali štete nije bilo. Grad i olujni vetar napravili su veliku štetu na mioničkom području, gde su stradali useli u mioničkim selima Krčmar, Nanomir, Virovac, Donji Mušić i Vrtiglav, gde je pored grada, olujni vetar skinuo crep sa mnogih domaćinstava i ekonomskih objekata. Predsednik mioničke opštine Boban Janković kaže da se šteta u tim selima utvrđuje.

S obzirom na to da je nestavilno vreme u valjevskom kraju traje već 15-ak dana, skoro sve zalihe protivgradnih raketa na području Valjeva i Mionice, gde se najviše dejstvovalo, su potrošene.

„ Na području Valjeva i Mionice 14 protivgradnih stanica je bez protivgradnih raketa, dok su zalihe na ostalim protivgradnim stanicama prepolovljene. Sve protivgradne rakete koje smo dobili nedavno od lokalne samouprave u Valjevu su potrošene“, rekao je Zoran Babić iz RHMZ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *