utorak, 21. maja 2024.

Prvi glas Srbije na dočeku u Valjevu

Objavljeno: 25. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu će za doček Nove godine pevati pevači Prvog glasa Srbije Sara Jovanović, Mirna Radulović, Nevena Božović, Ivan Petrović i Zoran Stanić. U Gradskoj upravi kažu da su oni dostavili najpovoljniju ponudu, tako da će za novogodišnji nastup iz gradske kase biti izdvojeno milion i 489 hiljada dinara. Za novogodišnji koncert stigle su još dve ponude, a među zainteresovanim pevačima su bili Dado Topić i Boris Režak, međutim te ponude, koje su bile milion i po i oko tri miliona dinara, nisu prihvaćene. Novogodišnji koncert počeće u 22 časa, a u ponoć će biti organizovan vatromet.

Grad je u javnom pozivu za organizovanje dočeka Nove godine tražio od potencijalnih učesnika da u grupi od pet članova budu dva vokala koji su učestvovali na Evroviziji, da su izvođači učestvovali na jednom od muzičkih tv takmičenja u protekle tri godine, da je jedan od njih bio pobednik prestižnog takmičenja i da grupa ima pet članova, od čega tri ženska i dva muška vokala! Sve ovo upućuje da je novogodišnji nastup unapred dogovoren sa pevačima Prvog glasa Srbije.

 

2 komentara na “Prvi glas Srbije na dočeku u Valjevu

 1. Ovaj izbor bi razumeo ukoliko će neka od njih da postane valjevska snajka! Aman ljudi zaboga! Šta ove devojke pevaju, da li iko živi zna neku njihovu pesmu?

  0

  0
  1. Nemoj tako, ima onih kojima se baš sviđaju npr. zidaru putaru. Možda će on da ih primi u svom office-u na prvom spratu.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *