subota, 20. jula 2024.

Prvi konkurs za upis na VIPOS u novoj školskoj godini

Objavljeno: 3. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Državna Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija objavila je konkurs za upis novih studenata u Valjevu u prvom, junskom roku. U valjevskom Odseku Akademije, nekadašnjem VIPOS-u, biće upisano 229 studenata u školskoj 2020/21. godini, od kojih će njih 70 studirati o trošku državnog budžeta.

U prvu godinu strukovnih studija u novoj školskoj godini valjevska državna visoka škola ekonomije i informatike upisuje ukupno 229 studenata. Od tog broja, za njih 70 studije se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, dok su ostali samofinansirajući.

Studenti se upisuju na studijski program Poslovna informatika ili Poslovna ekonomija sa modulima Finansije, bankarstvo i osiguranje, Marketing, trgovina i turizam, Računovodstvo, revizija i porezi i Agroekonomija i ruralni razvoj.

Što se tiče rokova u prvom konkursnom roku, prijavljivanje kandidata za upis trajaće od 18. do 26. juna od 8 do 15 časova u prostorijama škole. Prijemni ispit će biti održan 30. juna u 11 časova.

Za upis u prvu godinu studija Akademije strukovnih studija, Odsek Valjevo, mogu konkurisati lica koje imaju završen treći i četvrti stepen srednjeg obrazovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *