ponedeljak, 24. juna 2024.

Prvi upisni rok na VIPOS-u

Objavljeno: 19. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U novoj školskoj godini Visoka poslovna škola strukovnih studija će upisati novih 229 studenata, dva modula jednog studijskog programa su potpuno nova, a upisni rok počinje u sredu predajom dokumenata kandidata. Vlada Srbije je jedinoj državnoj visokoobrazovnoj instituciji u regionu u školskoj 2017/18. godini odobrila upis 229 studenata na prvu godinu osnovnih strukovnih studija, a od tog broja njih 130 će studirati na teret budžeta države. Školarina za ostalih 99 studenata iznosi 66.000 dinara, nije menjana poslednje tri godine i moguće je plaćanje na rate.

Što se tiče studijskih programa, budući student VIPOS-a mogu studirati Poslovnu informatiku i programiranje ili Poslovnu ekonomiju sa postojećim modulima Računovodstvo, revizija i porezi i Finansije, bankarstvo i osiguranje, dok su novi moduli Marketing, trgovina i turizam i Agroekonomija i ruralni razvoj.

Predaja dokumenata za prvi upisni rok počinje u sredu 21. juna i traje do petka 24. juna u terminu od 8 do 15 časova u prostorijama škole. Prijemni ispit za prvi konkursni rok kandidati će polagati u subotu 1. jula u 10 časova, a odlučivaće se za dva od četiri ponuđena predmeta: Test opšte informisanosti, Poslovna ekonomija, Osnovi ekonomije i  Informatika.

Upisni rok za zainteresovane, praktično, počinje od sutra, utorka 20. juna, kada se u VIPOS-u od 10 do 13 sati organizuje tradicionalna besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita.

 

 

Jedan komentar na “Prvi upisni rok na VIPOS-u

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *