utorak, 21. maja 2024.

Radni sastanak sa privrednicima Mionice

Objavljeno: 31. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Predsednik opštine Mionica Boban Janković je organizovao radni sastanak, kojem je prisustvovalo dve stotine privrednika i preduzetnika sa teritorije Opštine. Janković je u uvodnom obraćanju naglasio da je ovo lep način da predstavnici javnog sektora i privrede zajedno obeleže završetak uspešne godine za Mionicu i izrazio uverenje da će naredna godina biti još uspešnija.

„Naš cilj je da kao lokalna samouprava obezbedimo jednake šanse za sve građane Mionice. Opština je mesto gde svaki naš privrednik i preduzetnik može dobiti potrebne informacije u vezi mogućnosti ostvarivanja kredita i podsticajnih sredstava sa svih državnih nivoa, ali i savetodavnu pomoć“, rekao je Boban Janković i dodao da je na lokalnoj samoupravi i privrednicima da se dogovore o tome kakvi treba da budu budući zadaci Privrednog saveta Mionice, čija je osnovna uloga podsticanje razvoja lokalne privrede i rast zapošljavanja i životnog standarda građana Opštine.

Radnom sastanku su prisustvovali i predstavnici Fonda za razvoj i Privredne komore Srbije koji su ovom prilikom predstavili najvažnije kreditne linije Fonda i državne podsticaje iz oblasti privrede.

Jedan komentar na “Radni sastanak sa privrednicima Mionice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *