ponedeljak, 27. maja 2024.

Rampa podignuta, voz prolazi

Objavljeno: 28. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi na Obilaznici, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u valjevskom kraju, ponovo je u kvaru! Fotografije koje  je jedan od vozača dostavio portalu Patak online pokazuju da je voz na Obilaznici prošao preko putnog prelaza, a da se u tom trenutku rampa nije spustila. Veliki broj automobila svakodnevno pređe prugu Beograd-Bar na Obilaznici, na putu za Užice, a mnogobrojni vozači bili su svedoci da rampa nije spuštena u trenutku prolaska vozova. Dodatnu opasnost izaziva to što svi kamioni koji idu na carinjenje robe moraju da pređu preko ovog putnog prelaza, jer je to jedini način da dođu do valjevske carinarnoce.

U „Železnicama Srbije“ su nam rekli da će tokom dana dostaviti  zvanične informacije o tome kada će rampa biti popravljena i zbog čega dolazi do čestih kvarova na ovom putnom prelazu.

Ovo nije prvi put da se rampa na ovoj frekventnoj saoobraćajnici pokvari. Isti slučaj je u više navrata zabeležen tokom ove i prošle godine, dok je ta rampa najduže bila u kvaru nakon majskih poplava 2014. godine. Pre nekoliko godina na tom mestu je poginuo jedan valjevski taksista, na koga je naleteo voz, dok je prelazio barsku prugu u trenutku kada je rampa bila podignuta.

Jedan komentar na “Rampa podignuta, voz prolazi

  1. Ne shvatam kada će ljudi da reaguju na ovakve propuste. Zar je jedan život malo ili da sačekate još neko da nastrada da bi konačno ova rampa počela normalno da radi?! Ne treba nama objašnjenje zašto se dešava kvar, kao što ni vi ne tražite objašnjenja i izgovore kada od nas zahtevate da platimo neki prekršaj nešto. Vi ovde dovodite u pitanje bezbednost saobraćaja. I ovaj komentar ne bi bio ovde da se slučaj sa pokvarenom rampom desio samo jednom il dvaput, aman popravite je il kupite novu i uljudite ovaj grad već jednom!

    4

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *