subota, 20. jula 2024.

Raspušten odbor Nove Srbije

Objavljeno: 3. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski odbor Nove Srbije je po nalogu vrha stranke raspušten, a za poverenika je postavljen Radovan Vlajković. Ta odluka je doneta nakon što su odbornici NS, koja je u koaliciji sa SNS, podržali smenu kadrova iz redova naprednjaka i priključili se koaliciji okupljenoj oko SPS, koja je u petak u Valjevu formirala novu skupštinsku većinu. Doskorašnji predsednik Gradskog odbora NS Marko Živanović kaže da u stranačke prostorije još uvek nije stiglo zvanično obrazloženje odluke o raspuštanju odbora NS u Valjevu.

Gradski odbor NS je formalno u koaliciji sa SNS, ali su odbornici te stranke već duže vreme podržavali politiku koju je zastupala Socijalistička partija Srbije.

8 komentara na “Raspušten odbor Nove Srbije

 1. Pa i na sns-u su dobili mandate, jer njih narod nece te nece. Kako su sejali tako su i dobili. SNS napred.

  0

  0
 2. I treba da bude raspusten , jer su se oni „raspustili“ odavno, jos od kada su prvi put poceli da se umiljavaju socijalistima, zarad nekih fotelja.

  0

  0
 3. E vako u petak dobio otkaz u Krušiku Jovan Davidović, mnogo smena bilo u petak, al trebalo radnije.A slušja sad vako DOKLE JE DOŠLO ISTRAGA O ZEMLJOTRESNOJ AGENCIJI, ovih dana dobija Poćuta odgovor.Da nije bilo ovoga ostao bi zaštićen, vako ode Poćuta na radnu akciju.Samo vako ovi došli na vlast u petak su stvarno gori od otišlih, mislio sam da nema gorih, al ima.

  0

  0
 4. Lepo,pa pitajte gospodina Jokica i Gagica zasto su zvali predsednika Izvrsnog odbora NS Markicevica i ko nenormalni trazili raspustanje gradskog odbora NS i predlagali upravo ovog Vlajkovica !? Teror Jokica i pokusaj mesanja i prekrajanja sudbina u ovom gradu se nastavljaju i dalje. Mislite malo o tome sugradjani .

  0

  0
 5. Zar nije prvo Leka pi ar SNS izbacio NS iz koalicije,a onda ih hteli nazad cerez veceg broja odbornika!Naprednjacko idimi-dodjimi po potrebi

  0

  0
  1. Pa da ih naprednjaci nisu primili u koaliciju 2012-e ne bi ni ovo uzeli, kao sto od sad nece preci cenzus ns u Valjevu.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *