sreda, 19. juna 2024.

Čiji su odbornici?

Objavljeno: 1. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Slobodan Ilić, šef valjevskog izbornog štaba koalicije okupljene oko Borisa Tadića, saopštio je da ta koalicija nema svoje odbornike u Skupštini grada. Njegovu informaciju je demantovao danas odbornik Radiša Lazić, koji je napustio DS i prešao u NDS Borisa Tadića, a tvrdnje Slobodana Ilića da „Zajedno za Srbiju“ nema odbornika u lokalnom parlamentu ranije je dematovao odbornik Milovan Marković.

„ Kako se u pojedinim lokalnim medijskim izveštajima, sa juče održane sednice Skupštine grada Valjeva, navodi da su, svojim glasovima, novu vladajuću većinu podržali odbornik Radiša Lazić, kao i odbornica DS-a Maja Radojević, koji su prešli u NDS – Zeleni Borisa Tadića, obaveštavam javnost – kao ovlašćeno lice – u ime Izborne liste koalicije stranaka, koju predvodi Boris Tadić, da ova koalicija nema svoje odbornike u lokalnoj Skupštini grada. Svako lično ili medijsko predstavljanje bilo kojeg odbornika ili odbornice da u Skupštini grada Valjeva istupa u ime neke stranke – članice koalicije, koju predvodi Boris Tadić, je neistinito i samo doprinosi novonastaloj, opštoj, konfuziji na valjevskoj političkoj sceni“, navodi u saopštenju za javnost šef izbornog štaba kolicije okupljene oko Borisa Tadića.

Odbornik NDS Radiša Lazić je u izjavi za Patak demantovao tvrdnje Slobodana Ilića. „ Ja sam odbornik NDS u Skupštini grada“, rekao je Lazić. On nije mogao da pretpostavi koji su razlozi za ovakvo istupanje Slobodana Ilića u javnosti. „Ja sam tim čovekom nemam ništa, ja sam član stranke koju predvodi Boris Tadić“, rekao je Lazić.

Sredinom februara Slobodan Ilić je tvrdio i da odbornik u Skupštini grada i narodni poslanik “ Zajedno za Srbiju“ u Skupštini Srbije Milovan Marković nije odbornik ZZS u lokalnom parlamentu. Marković je za Patak demantovao njegove tvrdnje i potvrdio da u Skupštini grada predstavlja „Zajedno za Srbiju“ i zastupa njihove političke interese.

4 komentara na “Čiji su odbornici?

 1. Da li NDS-Zeleni ima svog ovlašćenog predstavnika i da li ova stranka ima odbornike koji zastupaju njenu politiku u Skupštini grada Valjeva, moglo se lako utvrditi pozivom nadležne osobe u Bg u centrali NDS Zeleni! U čijem je to interesu , ko se lažno predstavlja i ko, krijući se iza NDS pravi “lične skupštinske aranžmane“naši sugrađani lako prepoznaju!

  0

  0
 2. E ovako Cupaćku Mika doveo za odbornicu (njena stranka i ona u Valjevu nemaju više od 34 glasa), pa ovako Poćutu Mika učio politici, pa ovako Bradića Mika uveo u politiku, i šta smo dobili MARŠ NAPOLJE SEDI 1 PROFESORE. E ima i ovako Bobu megafona Mika lansirao u politici i šta ćemo tu da dobijemo,GORE NEGO OD OVO TROJE ZAJEDNO. ŽIVI BILI PA VIDLI. (PA BOBA JOŠ NOSI KRATKE PANTALONE)

  0

  0
  1. E nemoj da zezaš administratoru nisam napisao Ćupacka, vec (cenzurisano), ne znam na koga si ti mislio.Umetnički dojam si mi poremetio promenom jednog slova.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *