petak, 12. aprila 2024.

“Razgovori pod lipom” i izložba karikatura i tribina

Objavljeno: 28. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Dva događaja, večeras i sutra veče, najavljena su u sklopu protestnih okupljanja “1 od 5 miliona” u Valjevu.

Nedavna događanja oko polaganja male mature još jednom su skrenula pažnju na probleme u prosveti, a tim povodom večeras u okviru “Razgovora pod lipom”  razgovara se na temu „Znanje i obraz(ovanje)“ sa akademikom Dušanom Teodorovićem i Milanom Đurđevićem, regionalnim poverenikom Sindikata radnika u prosveti Srbije. Razgovor je zakazan u 20 sati na platou kod stare železničke stanice.

U subotu u 20 časova na istom mestu biće otvorena izložba karikatura našeg proslavljneog karikaturiste Dušana Petričića pod nazivom „Samo vas gledam“.  Otvaranje izložbe prati i istoimena tribina na kojoj će pored Petričića  govoriti izuzetno zanimljivi gosti:  karikaturista Predrag Koraksić Koraks, istoričarka Branka Prpa, sociološkinja Vesna Pešić, novinar Ljubodrag Stojadinović, aktivistkinja Aida Ćorović i novinarka NIN-a Vesna Mališić. Voditeljka tribine je novinarka Danica Vučenić.

4 komentara na ““Razgovori pod lipom” i izložba karikatura i tribina

  1. Može i tako da se gleda odnosno broji, a ima i onih koji bi nešto da čuju pametno i ne vole da su pod opasačem kao „zarobljenici čistoga uma“. Srojevi korak je za tebe plafon .

   7

   2
 1. Ovaj major mora da je UDBA ško dete čiji su očevi išli ispred crkve i brojali koliko i ko dolazi na službu.

  2

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *