petak, 14. juna 2024.

Razmrdajte čula na Divčibarama

Objavljeno: 17. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Mountain Music Fest je dnevni muzički festival koji se treću godinu zaredom održava na Divčibarama, nedaleko od Valjeva. Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve.

Festival će u subotu, 18. avgusta otvoriti osvajači medalja na ovogodišnjoj Matematičkoj olimpijadi, a na glavnoj bini smenjivaće se izvođači među kojima su i Nikola Pejaković Kolja, Kanda kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović i mnogi drugi, a za ljubitelje malo drugačijeg elektronskog zvuka – tu je Vinyl stage i beogradski White City Soul.

Pod sloganom “Razmrdaj čula”, ovaj muzičko-planinski festival, pored nastupa sjajnih muzičara, organizuje i mnoštvo različitih programa za sve uzraste, bilo da ste ljubitelji adrenalina, nauke, sportskih nadmetanja, društvenih igara ili plesa. Avantura park, Orijentiring, Zip line, Streličarstvo, Na pivu sa naučnikom, Yoga, Papirologija, Kašičica-Lutkica, samo su neki od dodatnih sadržaja koji očekuju posetioce svih generacija na Ski stazi Crni vrh, na samo dva sata vožnje od Beograda.

Mountain Music Fest počinje u podne i trajaće do jedan iza ponoći. Karte se prodaju na samom ulazu na festival, po ceni od 500 dinara. Svi dodatni sadržaji su uključeni u cenu karte, a ulaz za mlađe od 10 godina je besplatan.

Mountain Music Fest organizuje grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, koji treću godinu zaredom nastoje da svoj običan dan u gradu zamene odlaskom u prirodu sa prijateljima i da, ovim festivalom, grad Valjevo i Divčibare učvrste na turističkoj mapi Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *