ponedeljak, 24. juna 2024.

Rekonstrukcija duplih traka

Objavljeno: 3. aprila 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Duple trake, izlazna i ulazna traka, su već duže vreme u veoma lošem stanju, pogotovo deo od Iverka do “Krušika”, gde je asfalt u značajnoj meri propao. Iz Gradske direkcije, konačno, stiže najava da će ta deonica biti “presvučena” novim asfaltom. Direktor Dragan Jeremić kaže za Patak da je ulazna traka iz pravca Beograda u nadležnosti lokalne samouprave, tako da je obezbeđeno 7,5 miliona dinara za rekonstrukciju deonice u dužini od kilometar i po, na potezu od benzinske pumpe “Petrol” ka centru grada. “Tender za te radove je već raspisan, posle 23. aprila znaćemo ko će izvoditi radove, a rekonstrukcija te deonice počinje polovinom maja. Radovi će biti završeni za 20 radnih dana”, kaže Jeremić.

Izlazna traka, iz pravca Valjeva ka Beogradu, je u nadležnosti “Puteva Srbije”, a i ta deonica je u veoma lošem stanju. U Gradskoj direkciji kažu da su dobili obećanje da će ove godine i taj deo duplih traka, biti rekonstruisan o trošku države.

2 komentara na “Rekonstrukcija duplih traka

  1. rekonstrukcija podrazumeva i zamenu propale podloge- za 20 dana, 7 miliona= nemoguće, prosto rečeno, znajući moguće izvodjače i njihov pouzdani nekvalitet.
    … mazanje se nastavlja!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *