utorak, 25. juna 2024.

Rekonstrukcija Ulice Ljube Kovačevića

Objavljeno: 14. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ulica Ljube Kovačevića uskoro će biti kompletno rekonstruisana. JKP „Vodovod“ će sanirati vodovodnu mrežu u celoj ulici, nakon čega sledi asfaltiranje u dužini od 340 metara, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada.

„Vodovodna mreža u ovoj ulici je stara više od 30 godina, zbog čega je na svakih sedam dana dolazilo do problema. Rekonstruisaćemo kompletnu vodovodnu mrežu u dužini od 340 metara, stare cevi ćemo zameniti novim cevima, a biće zamenjen 51 priključak. Vrednost ove investicije je 7,5 miliona dinara“, poručio je Ivan Filipović, direktor JKP „Vodovod“ Valjevo.

Radovi, foto: Grad Valjevo

Prema rečima Branka Vukovića, rukovodioca Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište, nakon sanacije vodovodne mreže, slede radovi na rehabilitaciji Ulice Ljube Kovačevića.

Ulica će biti asfaltirana u dužini od 340 metara, a izvođač radova je Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Za redovno održavanje putne infrastrukture budžetom grada Valjeva planirano je 292.550.000 dinara. Značajni iznosi su predviđeni za poziciju rehabilitacija ulica, za šta je ove godine predviđeno 70.000.000 dinara, navedeno je na sajtu Grada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *